2021-08-16 15:43:19• hírek • Bede Emőke

Csempészcigarettát találtak egy sárközújlaki férfi kocsijában

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

A közlekedési rendőrök a sárközújlaki kollégákkal közösen tartott akció során félreállítottak egy személyautót, melyet egy 38 éves, sárközújlaki férfi vezetett.

Az egyenruhások az ellenőrzés során a kocsi hátsó ülésén nem kevesebb mint 1.500 csomag, Ukrajnából származó csempészcigarettát találtak, melyeknek piaci értéke 15 ezer lejre rúg. Fontos azonban kiemelni, hogy a dohányáru nem a sofőré, hanem annak 38 éves, úgyszintén helybéli utasáé volt. A rendőrség a cigarettát elkobozta, az ügyben pedig csempészet címszóval vizsgálatot indítottak.


Ittasan ült volán mögé az idős férfi


Augusztus 14-én, 23 óra 30 perc körül a szamosborhídi rendőrök Szamosveresmart területén megállítottak egy 71 éves, borválaszúti sofőrt. Az autóvezetőt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye pozitív lett: az idős férfi által kifújt levegőben 0,83 mg/l-es értéket mért a készülék.  Mivel ez már bőven meghaladja azt a szintet, mely felett bűncselekményről beszélünk, a rendőrök a férfit kórházba szállították, hogy véralkoholszintjét is pontosítják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: